donderdag 27 maart 2014

Stampin' Up! Bedankjes, doosjes, kaarten en meer....

Hoi allemaal,

Het is even stil geweest rondom mijn blog kaarten en meer...Maar ik ben dan ook druk geweest met knutselen en voorbereiden voor mijn eerste (hopelijk van vele!) workshop!
Volgende week is het zover en zal ik mijn eerste workshop gaan geven aan bekenden van me. Eerst even oefenen en dan hopelijk ook met anderen aan de slag!
Ik ben aan de gang gegaan met de spullen van Stampin' Up! die ik pas had besteld (ondertussen natuurlijk al veel meer besteld!). Ik heb verschillende doosjes, labels en kaarten gemaakt die ik jullie niet wil onthouden, dus ze zullen zo snel mogelijk allemaal volgen!!

Als eerste de bedankjes die ik maakte voor de stagiaires die morgen een eindgesprek met mij hebben, ik heb de doosjes gevuld met paaseitjes...Lekker!! Ik heb de doosjes gemaakt met de Envelope punchboard, een ontzettend leuk gereedschap waar je erg veel leuke dingen mee kan maken! In de eerste instantie is het dus bedoeld om heel veel verschillende maten enveloppen mee te maken, maar er zijn mensen erg creatief mee en maken de mooiste doosjes ermee. Dit is hem:
En dit zijn de gemaakte doosjes:


Gebruikte materialen van Stampin' Up!:
- Sweet sorbet designer series paper (dessin papier)
- See ya later stamp set (stempel)
- Blushing bride Stampin' pad (inkt)
- Envelope Punchboard
- Small heart punch (voor de handvaten en het hartje bij de krokodil)
- Sticky strip (dubbelzijdig tape)

Overige materialen:
- Wit cardstock
- Touw
- Paaseitjes ;))
- Snijapparaat

En dan de bedankjes voor degenen die de allereerste echte Stampin' Up! bestelling bij mij plaatsten:
Ook gemaakt met de Envelope punchboard en bijna dezelfde materialen...


Gebruikte materialen van Stampin' Up!:
- Sweet sorbet designer series paper (dessin papier)
- Petite pairs (stempel)
- Blushing bride Stampin' pad (inkt)
- Envelope Punchboard
- Sticky strip (dubbelzijdig tape)

Overige materialen:
- Wit cardstock
- Touw
- Paaseitjes ;))
- Snijapparaat
- Memento inkt tuxedo black

Hopelijk vinden jullie ze net zo leuk als ik!!
Ben jij degene die een vrijgezellenfeest/ babyshower/ high tea/ buurtdag/ feestmiddag etc. etc. mag organiseren en je zoekt nog een leuke, betaalbare, creatieve workshop om een paar uurtjes mee te vullen? Neem contact met me op en dan bespreken we de mogelijkheden!!

Groetjes Ingrid

zaterdag 8 maart 2014

Jippie!! Vanaf nu: onafhankelijk demonstratrice Stampin' Up!®


Hoi allemaal,

Vanaf nu mag ik me onafhankelijk demonstratrice van Stampin' Up!® noemen! Leuk zeg, ik had afgelopen dinsdag mijn startpakket besteld en donderdag zou het eigenlijk binnen komen. Helaas (maar wel leuk!) waren we toen net een dagje naar de dierentuin en heb ik de UPS gemist. Vrijdag de hele dag thuis gebleven en net voor 12.00uur kwam de bruine bus voorrijden! Yes, eindelijk uitpakken. Mijn zoontje van 2 1/2 had ook wel door dat er iets speciaals stond te gebeuren en hielp vrolijk mee!!
Nu kan ik lekker aan de slag met de producten van Stampin' Up!®. Binnenkort ga ik eens kijken wat voor workshops ik kan aanbieden, in ieder geval wil ik een traktatieworkshop gaan doen. Wie weet zijn de ouders op het kinderdagverblijf waar ik werk wel geĆÆnteresseerd?!?Omdat ik van mijn upline Yvonne van Bruggen een leuk welkomstpakketje in de bus kreeg, maakte ik voor haar meteen een bedankkaartje met mijn bestelde producten...
Ik gebruikte een klein vierkant wit kaartje 10x10, ik plakte een stukje dessinpapier op, inkte een bloem en stempelde de tekst erop. De vlinder heb ik met mijn nieuwe pons uitgeponst en opgeplakt. Het witte lijntje tekende ik met een Molotow marker (niet van Stampin' Up!®) De letter THANKS, zijn ook gestempeld. De kleur inkt en papier die ik heb gebruikt is: Calypso Coral, een mooie kleur, helemaal in de mode nu!!

Gebruikte materialen:
#126983  Calypso Coral Classic Stampin' Pad
#130135  Subtles Designer Series Paper Stack
#103565  Abc-123 Sketch Alphabet & Numbers (Clear-Mount Stamp)
#127526  Elegant Butterfly Punch
#122497  Petite Pairs (Clear-Mount Stamp)
#130698  Pansy Punch

Wil je graag een bestelling plaatsen, of een ideeĆ«nboek/catalogus aanschaffen (€ 7,00), of heb je interesse in een workshop? Stuur me dan een mailtje.

Groetjes Ingrid

dinsdag 4 maart 2014

Het goede doel!

Hoi allemaal,

Nu even geen nieuwe kaart, die komen snel! Want ik ga toch eens wat meer aan challenges meedoen... Maar wel even een berichtje voor het goede doel!
Een goede vriendin van me zocht mensen die spullen ter beschikking konden stellen voor: "Stichting nieuwe generatie Brasil". Ik wilde daar graag aan mee werken en heb 3 setjes van elk 7 zelfgemaakte kaarten meegegeven. Deze zullen op een geveild worden op 12 april en alle opbrengst gaat naar het goede doel.
Het leek me leuk om dit met jullie te delen, zo zie je maar dat je met je hobby ook een goed doel kan steunen.