woensdag 30 juli 2014

Welkom thuis!

Deze keer een kaart gemaakt voor een collega van mijn man. Deze collega werd na lange tijd weer herenigd met zijn vrouw en kinderen uit Israël. Dat verdiende een kaartje dachten wij!
Ik heb gebruikt gemaakt van (helaas) retired dessinpapier: This and That, maar het blijft mooi papier! De kleur die eigenlijk correspondeert is: Pool Party, maar ik wilde het combineren met de nieuwe kleur: Lost Lagoon en al zeg ik het zelf, ik vind het mooi ;)
Benodigdheden:


Aanstaande vrijdag ga ik bestellen, ik mag al wat dingen uit de nieuwe seizoenscatalogus gaan bestellen! één van de vele voordelen van demonstratrice van Stampin' Up! zijn!
Dit is de kaft, verder mag ik nog niets laten zien, maar er staan super leuke dingen in! Mocht je een catalogus willen reserveren, dat kan vanaf NU!


Creatieve groetjes,

Ingrid
vrijdag 18 juli 2014

Bloghop Nederlandse Stampin' Up! demonstratrices

Hallo en welkom bij ingridcardsandmore!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog!
Vandaag (zaterdag & zondag) wordt er een bloghop georganiseerd met een groot aantal demonstratrices van Stampin' Up! En ik doe voor de allereerste keer ook mee met een hop!
Hoe werkt het? Als je op mijn blog begint vind je 2 knoppen onderaan: volgende en vorige, als je daarop klikt kom je vanzelf op het blog van een andere demonstratrice terecht! Je kunt ook beginnen bij de eerste van de bloghop, klik dan op de link onderaan dit bericht.
Zo hop je vandaag langs 20 blogs, op elk blog staan dezelfde knoppen. Morgen en zondag kan je ook hoppen, maar daar doe ik niet meer aan mee.
Heel veel plezier en wie weet hop je nog eens vaker bij me langs?!?

We gaan je allemaal dingen laten zien die gemaakt zijn met producten uit de nieuwe catalogus. Ik heb gekozen voor een kaart en een doosje.

Eerst maar eens de kaart. Ik heb als basis de kleur: Hello Honey gebruikt, daarop een laag Whisper White, waarvan ik de randen in Hello Honey heb geinkt en daarop een stuk uit het Moonlight Designer Series Paper. Op het Moonlight papier heb ik een kaart geplakt uit de Project life kit: Everyday Adventure. De kit is dus niet alleen geschikt voor Project Life pagina's, maar ook te gebruiken op kaarten! Ik heb een stukje Washi tape en een sticker (label) gebruikt uit het accessoire pakket van Project life. Op het label staat de tekst "Just for you" uit de stempelset Work of Art in zwart.
Voor de afwerking wat Basic Jewels en mijn "simpele" kaart is klaar!
Gebruikte materialen:En dan nu het doosje. Voor een aantal van jullie is het wel bekend, maar ik ben een groot fan van Pootles 
Papercraft! Om de paar dagen zet ze weer een leuke creatie: kaarten en cadeauverpakkingen online. Bijna elke creatie wordt door mij gecased (CASE = Copy And Share Everything). Zo ook het doosje wat ik maakte voor een groot theelicht. Zie hier het origineel van Pootles:
En dit is mijn uitwerking:

Ik heb gebruik gemaakt van Basic Black cardstock en het doosje versierd met het Moonlight Designer Series Paper. Wat een geweldig papier en dat voor maar € 8,50 voor 48 velletjes (11,4 x 16,5 cm)!!
Ik heb 2 cirkels uitgeponst (1x Hello Honey en 1x Blackberry Bliss - Mijn favoriete kleur op dit moment!) en daarop een Scalloped Circle met de tekst: "You are a fabulous work of art". Natuurlijk uit de stempelset Work of art! Een paar jewels en een lint eromheen en ook deze nieuwe creatie was klaar voor de bloghop!

Gebruikte materialen:Hopelijk vonden jullie het leuk om een kijkje te nemen in mijn "keuken" en komen jullie nog eens terug! Ik vind het erg leuk als je een reactie achterlaat!

Voor het volgende blog (Love To Stamp - Erna Logtenberg):Voor het vorige blog (Karla's Creaties - Karla Meulenbelt):
Wil je bij de start van de bloghop beginnen? Klik dan HIER!

Creatieve groetjes,

Ingrid Heijnen

Ps. Voor het eerste blog van zaterdag, klik HIER!
Voor het eerste blog van zondag, klik HIER!


woensdag 9 juli 2014

Nieuwsbrief 9 juli - Facebook actie!

Klik hier voor mijn nieuwsbrief, like mijn Facebookpagina en maak kans op onderstaande set kaarten! Bij 50 likes op mijn pagina wordt de set verloot!

Groetjes Ingrid

maandag 7 juli 2014

Stempelset: Hopeful Thoughts

Hoi allemaal,

Omdat vorige week de nieuwe catalogus uitkwam, heb ik ook mezelf maar op wat leuks getrakteerd! Ik wilde al een hele tijd deze stempelset aanschaffen en nu heb ik dat dan ook gedaan!

De basiskaart is Baked Brown Sugar, de 2e laag is Early Espresso en daarop weer BBS. De boom en tekst  en de randen ook in Early Espresso inkt. De achtergrond van de boom heb ik gemaakt met de aquapainters.
Als laatste een lint (Crumb Cake) om de bovenste laag gewikkeld en alles vastgeplakt.
Ik had deze kaart gemaakt om de voor mij nieuwe set uit te proberen. Helaas kan ik hem ook al meteen versturen naar een collega van me. Je hoopt ze nooit nodig te hebben, maar het is altijd handig om wat condoleance kaarten op voorraad te hebben!

Wil je nog wat bestellen van de weekly deals? Ik ga morgenavond bestellen, dus pak die kans! Ik ga deze keer voor het zilver vellum, de gold sequin trim en de Neutrals knopen en heel misschien de Mosaic Punch! En jij?!?Fijne avond nog allemaal!

Groetjes Ingrid

woensdag 2 juli 2014

De nieuwe catalogus is gearriveerd!

Yes! Eindelijk is het zover, de nieuwe catalogus van Stampin' Up! is van start gegaan, een nieuw jaar vol prachtige spullen om kaarten te maken, vlaggen, lay-outs, Project life en nog veel meer!
Klik hier voor de link!
Wil je graag de nieuwe catalogus bestellen? Dat kan! Voor € 5,00 (excl. verzendkosten) is hij voor jou! Heerlijk thuis lekker op de bank, rustig bladeren en een héél lang verlanglijstje maken! Natuurlijk erg handig voor degenen die bijna jarig zijn, of alvast voor 5 december/kerst ;)
Mijn lijstje wordt in ieder geval elke dag langer...

De hoogtepunten uit de nieuwe catalogus:
- Project life (blz. 24-27/ 65/ 76/ 188-189
- Blendabilities (166/ 212)
- Nieuwe in colors 2014-2016 (blz. 176/ 179)
- Card kit (blz. 196) alle benodigdheden voor 20 kaarten! incl. enveloppen en 7 stempels!!!
- Photopolymer stempels (echte clearstamps!)
- Nieuw designer papier (blz. 184-187)
- Tsja en eigenlijk nog veel meer!

Hieronder dan nog even een klein project wat ik vorige week maakte. In de verpakking zit een Fashion Cheque. Ik vond zelf de verpakking nogal saai, dus na wat meten en op maat snijden van zwart cardstock een nieuwe verpakking gemaakt. Lekker opgefleurd met de nieuwe In-Colors (Hello Honey, Blackberry Bliss), nieuw designer series paper (Moonlight) en een leuke nieuwe stempelset (something to say)!

Gebruikte materialen: