zaterdag 14 maart 2015

Kaarten voor het "Goede Doel"

Hoi allemaal,

Als eerste wel even leuk om te vertellen dat ik sinds afgelopen week ook zelf een "team" heb. Drie dames hebben zich ingeschreven om in ieder geval gebruik te maken van de mooie startersaanbieding, maar wie weet hoe ver ze doorgaan?!? Ik vind het in ieder geval erg leuk en ben stiekem ook wel een beetje trots dat het gelukt is! Mocht je ook interesse hebben, lees dan hier meer erover en neem contact met me op! Nu nog even denken over een naam ;)

Vandaag 4 kaarten die ik heb gemaakt om te gaan verkopen voor het goede doel. Er zullen er zeker nog meer volgen. De kaarten (inclusief envelop) kosten € 2,00, waarvan €0,50 naar het goede doel zal gaan. De kaarten hebben te maken met het doel waar het geld naartoe gaat. De eerste 2 kaarten zijn voor "Stichting Opkikker" en de andere twee voor "Pink Ribbon" .

De eerste 2 kaarten doen ook meteen mee met de nieuwe Challenge van Team Utopia: Gebruikt wit en 1 kleur (in mijn geval Wild Wasabi).

De kikkerstempel komt uit een retired set "Spring Sampler", I love it! Het groene achtergrond papier komt uit het background designer series paperstack. De gestanste tekst is uit de "Hello You Thinlits".
Zie hieronder welke materialen gebruikt zijn uit de huidige catalogi:
Built for Free Using: My Stampin Blog

De kaarten voor Pink Ribbon, zijn natuurlijk roze en hebben een "hope" bedeltje eraan hangen.
Bij de eerste kaart heb ik het "Stacked with Love" papier gebruikt, 48 velletjes voor € 8,50! Ideaal voor op kaarten. Verder is de roze kleur Strawberry Slush, deze heb ik ook gebruikt op het label. Het hartje heeft een extra laagje gekregen met een Itty Bitty Accents Epoxy Sticker.De tweede kaart heeft als dessinpapier het "All Abloom" paperstack. Ook een blokje met kleine velletjes papier. De grote bloem is met de Blossom Punch gemaakt en de kleine bloem met de Pansy Punch. Een knoopje uit de Brights serie en de kaart was af.Materialen:
Built for Free Using: My Stampin Blog

Fijn weekend nog, hopen op mooi weer, dan kunnen we lekker even gaan wandelen ;)

Groetjes Ingrid

donderdag 12 maart 2015

Geboortekaartje

Hoi allemaal,

Voor de weekly deals klik hier!

Vandaag een kaart welke ik maakte voor een collega. Ik gebruikte het geboortekaartje als inspiratie.
Ik vind het leuk om een kaart echt persoonlijk te maken. Deze keer stonden de kleuren en sterren natuurlijk centraal. De naam heb ik gemaakt met de klei van Stampin' Up! een lichtgewicht klei (ideaal voor kaarten en layouts). Ik heb een mal gebruikt:Je laat de klei goed drogen en haalt het dan uit de mal. Je kunt de letters en figuren opplakken met vloeibare lijm. Super om mee te werken.
De witte achtergrond heb ik geëmbost met een embossingfolder, ik heb daarna het papier andersom vastgeplakt, dus dat de sterren niet erop liggen, maar erin, leuk effect.

Verdere gebruikte materialen zie je hier:
Built for Free Using: My Stampin Blog

Bedankt voor het lezen van mijn blog ;)

Groetjes Ingrid

woensdag 4 maart 2015

Mijn Stampin' Story

De weekly deals vind je hier.

Hoi allemaal,

Alweer precies een jaar geleden stapte ik op 4 maart 2013 in bij Stampin’ Up! en mijn upline Yvonne! Een start van een geweldig avontuur.
Voor die tijd had ik wel eens gehoord en gezien van Stampin’ Up! maar er nog nooit mee gewerkt. Maar hoe ben ik dan toch hier terechtgekomen?
Eerder dat jaar (31 januari) plaatste ik mijn eerste blogbericht op mijn blog: ingridcardsandmore.blogspot.nl, ik werkte met veel verschillende merken stempels, papier en inkt. Omdat ik zelf ging bloggen en dus ook steeds meer blogs van anderen ging lezen. Zag ik af en toe wat voorbijkomen van Stampin’ Up!. Op een gegeven moment zag ik op het blog van Yvonne een kaart staan, gemaakt met de achtergrondstempel “Hardwood” en ik was meteen verliefd!
Wat een mooi detail in de stempel. Zo ben ik wat meer gaan lezen en zag dat je ook onafhankelijk demonstratrice kon worden. Nou, mijn enthousiasme was gewekt. Natuurlijk speelde ook voor een groot gedeelte mee dat ik heel wat gratis kreeg bij het instappen en dat je, zolang je demo bent, ook nog eens 20% korting krijgt op alles…

Tsja, ik heb er 1 nachtje over geslapen, gemaild met Yvonne en heb me toen meteen ingeschreven!
Daarna is alles ontzettend snel gegaan, binnen een paar dagen had ik mijn, zelf gekozen, startpakket al in huis en kon ik aan de slag. Wat een feest!
Ik wilde al snel mijn enthousiasme delen en zorgde voor visitekaartjes en ging reclame maken. Mijn blog kreeg een make-over en ik maakte ook een Facebookpagina aan.
De eerste workshop gaf ik veilig voor familie en vrienden en wat was het leuk! In het afgelopen jaar heb ik ondertussen al veel workshops mogen geven en nog elke keer word ik er ontzettend blij van. Want zeg nou zelf, wat is er leuker dan alleen maar over je hobby praten! En verder, is het ook zo fijn om af en toe een avond te hebben waarin je alleen maar bezig bent met wat je zelf graag wilt doen. Even geen andere afleidingen om je heen, alleen maar stempelen…

Doordat ik mezelf had ingeschreven maakte ik al snel kennis met heel veel demo’s zoals ik. Binnen je team ontstaan natuurlijk ook leuke vriendschappen. Je krijgt hulp van elkaar, tips en inspiratie.
Nu ben ik op het punt gekomen dat ook ik een eigen team zou willen vormen.
Het grootste voordeel is dat je ook volledig voor jezelf kunt instappen, je hoeft geen workshops te geven, je mag gewoon lekker instappen voor het voordeel van het startpakket en de korting die je daarna op je aankopen krijgt!
Je kunt ook ervoor kiezen om het samen met iemand te delen, één persoon schrijft zich in en samen deel je de kosten (en de gratis producten natuurlijk!!).

Op maandagavond 16 maart stel ik mijn huis open voor iedereen die interesse zou hebben in meer informatie over het demo-schap. Er namelijk nog veel meer leuks te vertellen over deze leuke (bij-) baan!
Mocht je langs willen komen stuur me even een berichtje. De koffie of thee staat voor je klaar en natuurlijk gaan we ook wat stempelen ;). Deze avond is geheel vrijblijvend en vooral bedoeld om je eventuele vragen te beantwoorden.

Dus in het kort:
Jouw voordelen:
* 20% korting op alle Stampin' Up! producten bij elke bestelling.
* Bij je eerste bestelling vanaf € 200,00 (mits binnen 45 dagen na aanmelding), krijg je zelfs 30% korting!
* Als er een nieuwe catalogus uitkomt ben jij als eerste op de hoogte en kan je eerder bestellen.
* Soms heb je de exclusieve mogelijkheid om gratis producten te verdienen.
* Je bepaalt zelf hoeveel tijd/geld je in je hobby steekt.
* Je krijgt toegang tot verschillende besloten Facebookpagina's en websites (veelal Engels).

Wat kost het:
* Zodra je je aanmeldt, zoek je meteen je starterskit uit, de kosten daarvan zijn € 129,00. Je kiest producten uit ter waarde van € 175,00! Zorg dus dat je de catalogus bij de hand hebt!
* In de starterskit krijg je ook meteen bestelformulieren en een aantal catalogi, dit kost je verder niets extra's. Je hoeft hier ook niet perse iets mee te doen.
* De uiteindelijke waarde van het pakket is dan: € 235,00.
* Dus voor de duidelijkheid: het gehele pakket kost jou maar € 129,00!! Verder geen kosten! Je betaalt voor deze bestelling ook géén verzendkosten.
*Tijdens de Sale-a-Bration krijg je naast alle andere voordelen, ook nog eens 2 Sale-a-Bration producten gratis, of een kit uit de voorjaarscatalogus.

De kleine lettertjes:
* De enige voorwaarde om onafhankelijk demonstratrice te blijven is dat je minimaal voor
€ 363,00 aan omzet haalt (natuurlijk mogen dat ook alleen spullen voor jezelf zijn!) in elk kwartaal! Stampin' Up! houdt dat allemaal netjes voor je bij.
* Mocht je de kwartaalomzet niet halen, krijg je nog één maand de tijd om het wel te halen, lukt het dan ook niet? Geen probleem, je bent dan helaas geen onafhankelijk demonstratrice meer. Je mag wel natuurlijk al je spullen houden, je mag ook daarna gewoon weer via mij spullen bestellen ;)

Maandagavond 16 maart Informatieavond: 20.00-21.30!

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met me op!

Als klap op de vuurpijl, verloot ik onder iedereen die een bestelling bij me plaatst in de maand maart, een Artisan Embellishment kit:

Bedankt voor jullie aandacht!

Lieve, creatieve groetjes 
Ingrid

zondag 1 maart 2015

You can create it #2 en challenge Team Utopia

Hoi allemaal,

Vandaag een berichtje met twee kaarten. De eerste kaart maakte ik voor het nieuwe challengeblog van Team Utopia!
Deze kaart en de bijbehorende challenge is geïnspireerd op ons logo:


Ik ding natuurlijk niet mee naar de prijs, maar wilde wel gezellig meedoen!
Dit is mijn bijdrage:

Als basis een "basic black" kaart met een laagje "whisper white". Ik heb wat Tempting Turquoise spetters erop gemaakt met mijn aquapainter en de inkt. De regenboog van vlinders zijn allemaal met wit op een "Brights"kleur gestempeld:
- Real Red
- Tangerine Tango
- Daffodil Delight
- Old Olive
- Tempting Turquoise
- Rich Razzleberry

De vlinder komt uit de set: "Kinda Eclectic" en zo ook de tekst. De vlinders zijn uitgeponst met de "Elegant Butterfly Punch", ik blijf deze mooi vinden! De rand van het witte cardstock heb ik geinkt met "Tempting Turquoise".

Materialen:
Built for Free Using: My Stampin Blog

Mijn volgende kaart doet mee aan de "You Can Create it!" challenge. Je krijgt elke keer een klein pakketje met materialen thuis, waarmee je een project maakt.
In dit geval zat er in:
1/4 vel Irresistibly Yours Specialty Designer Series Paper (SAB),
1/4 vel Perfect Plum Cardstock
Een kaartbasis Elegant Eggplant Cardstock,
Een stukje 5/8" Satin Ribbon in Whisper White,
1 2 1/2 Inch geponste cirkel in Whisper White
en een doorzichtig knoopje.

Dit heb ik ermee gemaakt:

Ik heb het irresistibly yours papier gekleurd met de "Wisteria Wonder Blendabilities". Ik heb namelijk geen van deze kleuren in inkt/papier etc. Dus moest een beetje improviseren.
Op de cirkel heb ik een stempel gebruikt uit de "Everything Eleanor" stempelset. Gestempeld met de "Stamp-a-ma-jig", omdat natuurlijk de cirkel al uitgeponst was, en dat is moeilijk mikken ;)
De "HI" heb ik gestempeld in wit op een stukje "Perfect Plum", het gat zit nu verstopt achter het irresistibly yours paper.

Ik ben er best tevreden over...Behalve de stiksteekjes...Ik wilde iets toevoegen, maar wist niet goed wat...

Materialen:
Built for Free Using: My Stampin Blog

Hopelijk heb ik jullie wat inspiratie gegeven.

Creatieve groetjes,

Ingrid