donderdag 26 mei 2016

Bloghop

Welkom op de bloghop georganiseerd door Team Utopia, Stampin’ Up! demonstratrices! Deze bloghop staat helemaal in het teken van producten uit de nieuwe Stampin’ Up! Annual catalogus 2016/2017. Als het goed is kom je hier via het blog van Petra Timmer. Hoe werkt een bloghop? Heel simpel! Deze bloghop start op het blog van Tryntsje van Duren, daar vind je een link, deze klik je aan en vervolgens hop je verder. Op ieder volgend blog staat een bericht met weer een link naar een volgend blog. Het is leuk om alle blogberichtjes te lezen, mooie dingen te bekijken en inspiratie op te doen! Wat moet je doen? Je hopt van blog naar blog en je laat als je dat leuk vindt, gezellige reacties achter op de bloghopberichtjes bij de Deelnemende demonstratrices.

Ik zet deze keer de sets "Layering Love" en "Better than E-mail" in het zonnetje.
Oké ik moet het eerlijk toegeven, ik ging helemaal los met deze set! De teksten zijn zo leuk. En wat helemaal fantastisch is, het zijn grote teksten, dus ze hebben op een kaart niet heel veel meer nodig.
Kijk en oordeel zelf ;).
Op de foto's met de kaarten niet goed te zien, maar ik heb ze bijna allemaal met embossingpoeder bewerkt. Kijk maar eens op deze foto's. En nee, er komt geen embossingpoeder in elke nieuwe InColor, maar ik heb deze zelf gemaakt met gewone inkt, Versamark en Clear Embossingpoeder. Zo maak je elke kleur die je wilt.


Verder gebruikte ik de set Better than E-mail op de achterkant van alle kaarten:
Deze hop gaat nu verder naar:
Mandy Uithol-Buckens

Veel plezier nog!

Creatieve groetjes,

Ingrid Heijnen