woensdag 28 december 2016

Bloghop Team Utopia Voorjaarscatalogus en Sale-a-Bration!!!**Eerstvolgende bestelling: 4 januari (maak meteen gebruik van de Sale-a-Bration cadeaus!!)**


Welkom op de bloghop georganiseerd door Team Utopia, Stampin’ Up! demonstratrices! Deze bloghop staat helemaal in het teken van producten uit de nieuwe Stampin’ Up! Voorjaars catalogus. Als het goed is kom je hier via het blog van Henriëtte Severt-Kleine. Hoe werkt een bloghop? Heel simpel! Deze bloghop start op het blog van Tryntsje van Duren, daar vind je een link, deze klik je aan en vervolgens hop je verder. Op ieder volgend blog staat een bericht met weer een link naar een volgend blog. Het is leuk om alle blogberichtjes te lezen, mooie dingen te bekijken en inspiratie op te doen! Wat moet je doen? Je hopt van blog naar blog en je laat als je dat leuk vindt, gezellige reacties achter op de bloghopberichtjes bij de Deelnemende demonstratrices. 

WIN! Doe jij de bloghop, dan maak je kans op een exclusieve Stampin' Up! hostess set uit de Lente/Zomer catalogus: Iconic Occasions
Wat moet je doen? Op elk blog vindt je een ei. Verzamel alle eieren. Samen vormen ze een zin. Stuur deze zin in een email naar stampinutopia@ziggo.nl vóór 4 januari. 5 januari maken we de winnaar bekend. 
*demo's zijn uitgesloten van deelname

En dan nu mijn creaties:Toen ik deze set "Everday Hero" in de nieuwe voorjaarscatalogus zag staan, wist ik zeker dat ik deze wilde hebben. Speciaal voor alle moeders van peuters die ik coach bij Koru Kindercoaching.
Want zeg nou zelf, als peutermoeder ben je toch een "SuperMAM". Ik geef op 9 januari een workshop voor peutermoeders en wilde iets leuks maken als bedankje...(wat dat precies wordt, deel ik nu nog niet. Dat komt later ;) )
Maar geïnspireerd door de catalogus maakte ik een drie-tal projectjes, kijk maar eens mee:


Ik maakte met het "Simply scored board" en het "Pop of Pink Designer Series Paper" een leuke rozet-hanger. Erg makkelijk om te maken. Je gebruikt een reepje papier van 1 1/2" x 12". Je maakt een rillijn op elke 1/2". Je plakt de uiteinden aan elkaar en je maakt er een rondje van. Op Youtube zijn er verschillende filmpjes te vinden ;).
De "SuperMAM" heb ik ingekleurd met de nieuwe "Watercolor Pencils". Ze werken erg fijn, met de "Aquapainter" kun je de kleuren mooi mengen. Zeker in combinatie met het "Shimmery White" papier. Het geeft een echt "superhelden-effect"!!
 

Deze kaart maakte ik na uit de catalogus. Ik had niet alles op voorraad, maar toch lijkt hij er wel op ;). De achtergrond achter de "SuperPapa" is gemaakt met een stempel uit de set. Cool toch?


Deze laatste kaart lijkt ook op die uit de catalogus, maar ik vond hem gewoon erg leuk! De "Enamel shapes" maken het wel echt af, vind ik.

Voor degenen die het leuk vinden om eens een workshop bij me te volgen, hier vind je alle data!

Jij kan nu verder hoppen naar Mieke Nagtegaal! Veel plezier!!

Creatieve groetjes,
Ingrid

PS. Mocht  je meer willen weten over mijn werk als peutercoach, kijk dan eens hier!