woensdag 30 april 2014

Nieuwsbrief 30 april!

Nieuwsbrief cardsandmore

zaterdag 26 april 2014

Gorgeous Grunge! Op de eerste Koningsdag !


En eindelijk had ik dan ook mijn Gorgeous Grunge Stempelset binnen! Ik had al veel leuke ideeën voorbij zien komen op het net en kon nu lekker zelf aan de slag. Ik wilde graag laten zien dat er verschillende stijlen mogelijk zijn door het gebruik van verschillende kleuren en versieringen. Laten jullie me weten wat je ervan vindt?

Als eerste een "oranje" kaart (Calypso Coral) om maar even in de stijl van vandaag te blijven! Ik stempelde één van de stempels uit de set van Gorgeous Grunge in 4 verschillende kleuren (van links naar rechts): Pool Party, Crushed Curry, Pear Pizzazz en Calypso Coral op wit cardstock. De basiskaart is Calypso Coral cardstock. De tekst "so many smiles..." komt uit de stempelset Petite Pairs. Een leuke set vol kleine teksten voor verschillende gelegenheden!
De cirkel (1 3/4") is ook uit Calypso Coral geponst en het label (Artisan Label Punch) uit wit cardstock. De kleine bloemetjes (Itty bitty shapes punchpack) zijn ook uit wit cardstock geponst. De randen heb ik geinkt met - jawel - Calypso Coral! Zoals jullie ondertussen wel zullen begrijpen, is dat één van mijn favoriete kleuren op dit moment! Ik heb het witte cardstock omwikkeld met Baker's twine (Calypso Coral ;)) en daarna opgeplakt. De cirkel en label heb ik met Stampin' dimensionals (3D plakkers) opgeplakt en als finishing touch, de steentjes (Jewels) erop geplakt.
Als tweede maakte ik een vierkante kaart, met als basis kleur eindelijk iets anders dan Calypso Coral "Crumb Cake". De achtergrond heb ik met Crumb Cake inkt gestempeld en de schuine streepjes zijn direct op de kaart in "Real Red" gestempeld. Een andere mooie kleur van Stampin' Up! Het rode cardstock is ook Real Red en de tekst (van Petite Pairs) heb ik in Crumb Cake erop gestempeld, de randen zijn geinkt met Crumb Cake. De twee houten chevrons (pijltjes) komen uit de Essential Wooden Elements, dat is een set van ontzettend leuke houten figuurtjes, die je ook kan bewerken met inkt. Dus dat heb ik ook gedaan met wederom Crumb Cake. Je kan er dus ook teksten/motieven op stempelen. Dat geeft een leuk effect.
Het dessinpapier komt uit de Fresh Prints Designer Series. Ook deze randen, hoewel je het op de foto niet goed ziet, bewerkt met Crumb Cake inkt. Om het dessinpapier een touwtje gewikkeld en opgeplakt met dimensionals.
Deze kaart geeft een heel ander effect dan de vorige toch?


Voor deze kaart maakte ik ook een bijpassende envelop:
Als laatste in deze serie een scrapling, die ik overhield nadat ik de vierkante kaart uit een A4 had gesneden.

De achtergrond is gelijk aan die van de vierkante kaart. Daarna heb ik uit hetzelfde dessinpapier een bloem geponst (Pansy Punch) en de randen bewerkt met inkt. De rode bloem (Petite Petals Punch) en het label (Artisan Label Punch) beide uit Real Red cardstock geponst. De kleine bloemetjes (Itty bitty shapes) weer uit Crumb Cake. De randen van het label zijn geinkt met Real Red en de kleine bloemetjes met Crumb Cake. De tekst (Petite Pairs) ook Crumb Cake.
Als laatste het lint (Real Red) om het kaartje gevouwen en het label er overheen geplakt. Ik heb parels op de bloemetjes geplakt om het helemaal af te maken.
Oh, trouwens, de kleine bloemen en versieringen plak ik het liefst op met de mini glue dots! Wat een uitvinding!!


Gebruikte materialen (allen Stampin' Up!):


Zie je iets voorbij komen in één van mijn creaties waarvan je denkt...dat zou ik ook wel willen hebben? Neem dan contact met me op!

Groetjes en nog een fijne Koningsdag allemaal!!

IngridNieuwsbrief nummer 3!

Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie.
Nieuwsbrief cardsandmore

woensdag 23 april 2014

Per stuk te koop!


Dit is mijn huidige aanbod! Mocht je speciale verzoeken hebben, mail me en ik kijk wat de mogelijkheden zijn!

Groetjes Ingrid

zaterdag 19 april 2014

Project life - update

Kijk eens naar dit leuke filmpje over de samenwerking tussen Stampin' Up! en Project life!Ik zie in ieder geval al erg leuke dingen voorbij komen...Prachtige kleuren en leuke combinaties met stempels en accessoires...Even afwachten nog! Vanaf juli verkrijgbaar!!
Voor nu allemaal een heel fijn Paasweekend gewenst!

Groetjes Ingrid
woensdag 16 april 2014

Nieuwsbrief nummer 2!!!


Klik hier voor mijn online nieuwsbrief! Veel leesplezier...Wil je je aanmelden voor mijn nieuwsbrief? Vul je e-maildres in aan de rechterkant onder aanmelden voor mijn nieuwsbrief!

Groetjes Ingrid


maandag 14 april 2014

Ook maar wat andere kleuren dan roze...

Bij deze een paar van mijn eerdere creaties. Ik had lekker wat zitten fröbelen op vakantie met mijn toen net nieuwe Stampin' Up! spulletjes...Heerlijk!

Ik heb wat uitgeprobeerd met de sweet treat cups in combinatie met een geboortekaartje en blauwe muisjes. Achter de muisjes zit een klein aapje verstopt, wat ik ook op de envelop heb gestempeld. De kleuren die ik heb gebruikt zijn: Smoky slate en Marina mist.
 

Gebruikte materialen (allen Stampin' Up!):Stempels (clearmounted):
- Simply stars (€ 13,95)
- Petite Pairs (€ 27,95)
- Lacy & Lovely (€ 23,95)
- Zoobabies (€ 26,95)

Clearblockset (€ 22,95)

Inkt:
- Smoky slate Stampin' pad (€ 6,50)
- Marina mist Stampin' write marker (€ 3,95)

Hung up cute clips (€ 5,95)
Sweet treat cups (€ 3,50)
Circle punch 1 3/4" (€ 20,95)
Snail adhesive (€ 6,95, refill: € 4,95)
Muisjes (!)
Stampin' dimensionals (€ 4,25)
Window sheet (€ 5,95)
Stampin' trimmer (€ 33,95)

Deze labels maakte ik ook om wat kleuren en technieken uit te proberen. De rondjes bij het leeuwenlabel heb ik gemaakt met de spongedaubers van Stampin' Up! Ik vond het er wel leuk uitzien in combinatie met de leeuw. De kleuren inkt die ik gebruikt heb zijn: Crushed curry, Blushing bride en Smoky slate.


Gebruikte materialen (allen Stampin' Up!):Stempels (clearmounted):
- Zoobabies (€ 26,95)

Clearblockset (€ 22,95)

Inkt:
- Blushing bride Stampin' pad (€ 6,50)
- Crushed curry Stampin' pad (€ 6,50)
- Smoky slate Stampin' pad (€ 6,50)

Subtles designer series paper stack (€ 25,95)
Blushing bride Stampin' write marker (€ 3,95)
Circle punch 1 3/4" (€ 20,95)
Snail adhesive (€ 6,95, refill: € 4,95)
Stampin' dimensionals (€ 4,25)
Sponge daubers (€ 12,95, voor 12 stuks)
Stampin' trimmer (€ 33,95)

Vind je het leuk om ook een keer lekker creatief aan de gang te gaan? Neem contact met me op via het contactformulier op mijn blog!
Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen? Stuur me een berichtje!

Groetjes Ingrid

PS. Tot woensdag, dan hou ik jullie op de hoogte wat de nieuwe Weekly deals van Stampin' Up! zijn!

zondag 13 april 2014

Een baby geboren! Card-in-a-box.

Hoi allemaal,
Leuk dat jullie weer de tijd hebben genomen om een kijkje te komen nemen op mijn blog!

Vandaag 2 kaarten met een roze randje. Bij een stel vrienden is er een meisje geboren en dat wordt natuurlijk gevierd met een kaartje voor de kersverse ouders en één voor de opa en oma.

Zie hieronder mijn creaties!
Als eerste mijn variant op de Card-in-a-box. Deze stuurde ik naar de papa en mama van Emma.


Erg leuk om te maken, het lijkt heel ingewikkeld maar dat is het echt niet! Deze kaart past als hij dichtgevouwen is in een vierkante envelop (het formaat ben ik even kwijt...). Het zijn allemaal materialen van Stampin' Up! die ik gebruikte (zie onder de foto's).


En als tweede de kaart voor opa en oma! Een vierkante witte kaart met daarop gestempelde en uitgeponste bloemen in de kleuren: Calypso Coral en Blushing Bride. De dieren zijn van de stempelset: Zoobabies. Een geweldig leuke set met dieren. De olifant, giraffe, aap en zebra van de bovenste kaart komen ook uit die set!Gebruikte materialen: allemaal Stampin' Up!
Stempels (clear mounted):
- Zoobabies (€ 26,95)
- Petite pairs ( € 27,95)
- Flower shop (grote bloem) (in bundel met pons: 
€ 35,75, los: € 22,95)
- Petite petals (kleine bloem) (in bundel met pons: 
€ 26,95, los: € 14,95)

Inkt:
- Smoky slate (€ 6,50)
- Blushing bride (€ 6,50)
- Calypso coral (€ 6,50)
- Blushing bride marker (strepen op 2e kaart) (€ 3,95)

Ponsen:
- Pansy punch (grote bloem) (€ 19,95)
- Petite petals (kleine bloem) (€ 15,95)

Stampin' trimmer (snijapparaat) (€ 33,95)

Papier:
- Subtles collection - blushing bride (€11,95, bundel 20 vellen, 10 kleuren)
- Subtles collection - calypso coral (€11,95, bundel 20 vellen, 10 kleuren)
- Subtles designer series paper stack (€ 25,95, bundel 40 vellen, 10 kleuren, 2 dessins)

Embellishments:
- Essential wooden elements (€ 5,95)
- Basic pearls jewel accents (€ 5,95)

Lijm:
- Snail adhesive (€ 6,95, refill: € 4,95)
- Stampin' dimensionals (€ 4,25)
- Mini glue dots (€ 5,50)
- Sticky strip (€ 6,95)

Zie je iets wat je leuk vindt, neem contact met me op voor een bestelling! Klik op het contactfomulier rechts op mijn blog!
Lijkt het je leuk om mee te doen aan een workshop, of bij je thuis een workshop te houden? Neem dan ook contact me me op voor de mogelijkheden!! Al vanaf € 6,50 p.p.!!

Groetjes Ingrid