Happy, wonderful & cute en een Sneak Peek nieuwe catalogus!

Hoi allemaal,

Voor de allereerste keer in mijn leven heb ik een "Lay out" gemaakt. Ik heb nog nooit echt gescrapt of iets met Project Life gedaan. Maar dat had zeker al wel een hele tijd mijn aandacht. En omdat Stampin' Up! nu met een speciale samenwerking kwam met Becky Higgins, heb ik mijn kans gegrepen.
Omdat ik eigenlijk helemaal geen tijd heb voor  niet zoveel tijd wil steken in het maken van een lay out, is Project Life DE oplossing!
De kaarten die je in de set koopt zijn op maat gemaakt voor de insteekhoezen. Deze insteekhoezen zitten in een assortiepak, dus je Project Life boek is meteen al verrassend. Je schuift de kaarten, eventueel met wat embellishments/stempels etc. zo in je pagina. Een paar foto's erbij en klaar!
Iedereen kan het!! Ook voor jullie zijn een aantal PL producten al te bestellen (zie het overzicht een stukje verder naar beneden), het volledige assortiment staat in de nieuwe catalogus! Wil je die ontvangen, stuur me even een berichtje!

Zo dan nu mijn eerste creatie Project Life. Ik had een aantal foto's liggen, gemaakt op het kinderdagverblijf van mijn lieve kids (en waar ik zelf werk!) en daarmee ben ik aan de slag gegaan. Ik heb de gezichten/namen van de andere kinderen zwart gemaakt i.v.m. hun privacy. Dat knappe meisje op de foto is natuurlijk mijn dochter! De kaartjes: Happy, Here's the Story en Wonderful komen zo uit het pakket. Van links naar rechts, boven naar onder: Ik heb bij Happy een dessinpapier toegevoegd (uit de nieuwe catalogus!). Bij Here's the Story een aapje gestempeld en rhinestones toegevoegd. De eerste foto is gemat op Whisper White en daarna op Strawberry Slush, een stretch lint toegevoegd in dezelfde kleur. Het kaartje Wonderful heb ik aangekleed met Basic Gray hartjes (nieuwe pons). De tweede foto weer gemat als de eerste.
De derde foto op Whisper White en Basic Gray en achter de uitgeponste hartjes een strookje Strawberry Slush. Als laatste zelf een kaartje gemaakt van de nieuwe kleur: Hello Honey! Ik ben helemaal geen fan van geel, maar dit vind ik echt een prachtige kleur! De letters Cute en de & komen uit het accessoire pakket van Project Life. De hartjes, vaantjes en vlinder uitgeponst uit Strawberry Slush. De olifant (en aap ook) komen uit de stempelset Zoobabies. Nog wat Baker's twine als vlaggenlijn, een paar rhinestones en als laatste roze (?) gras bij de olifant. Ik vind hem CUTE ! Ik ga alleen nog even de hoeken afronden van alle kaartjes en foto's die ik nu heb gebruikt, dat vind ik toch wat leuker denk ik...De pre-order lijst vanaf 10 juni (vanaf 1 juli is er meer te bestellen!)
Klik hier voor de link met duidelijke afbeeldingen en prijzen!En dan nu een Sneak Peek!

Gemaakt met de stempelset Work of art, leuk om mee aan de slag te gaan. Ik heb van boven naar onder de nieuwe kleuren gebruikt: Mossy Meadow, Blackberry Bliss en Lost Lagoon, de tekst komt uit dezelfde stempelset en is in zwart gestempeld. Drie rhinestones erbij en gemat op Mossy Meadow en op een wit klein kaartje geplakt.


De tweede kaart maakte ik met mijn aquapainters en de kleuren: Hello Honey, Tangelo Twist en Blackberry Bliss, dit geeft een heel ander effect. Hierbij ook de tekst in zwart, zodat hij goed opvalt. De kaart gemat op Tangelo twist en daarna op een Whisper White kaart. Twee rhinestones erbij en klaar!


Vind je het leuk om de producten die ik heb gebruikt in "real life" te zien, kom dan naar mijn inloopochtend op zaterdag 28 juni van 10.00-12.00! Je maakt eventueel ook (gratis) een Make & Take met de nieuwe producten! Natuurlijk kan je dan alle spullen die ik heb van Stampin' Up! bewonderen en door de nieuwe catalogus bladeren. Ook zal ik vanaf dan een aantal retired producten (stempelsets/papier/lint/ponsen) te koop aanbieden! Dus sla je slag!!!
Je bent meer dan welkom.

Groetjes Ingrid
Reacties

 1. Mooi gedaan Ingrid!! Een heel goed begin van PL!! En wat een mooie kleurtjes he?! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Yvonne! Ja, de nieuwe kleuren zijn super! Vooral Blackberry Bliss vind ik prachtig, maar eigenlijk zijn ze allemaal heel mooi!

   Groetjes

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd met je eerste LO, dat er maar veel mogen volgen, hihi. Mooie kaarten heb je gemaakt, die watercolor techniek is erg leuk! Groetjes joyce

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Joyce,
   Ik vond het ook erg leuk om te doen, hopelijk kan ik nog wat meer maken vóór de inloopochtend de 28e. En die watercolor techniek is erg makkelijk te doen met de aquqpainters en de inkt van Stampin' Up!, ik wilde dat al lange tijd eens uitproberen. En dit was het resultaat.

   Groetjes en wie weet tot snel!

   Verwijderen

Een reactie posten