Bravo World Map

Volgende besteldatum 6 december! 
Denken jullie eraan dat de producten uit de Kerstcatalogus na 
6 januari niet meer te krijgen zijn, dus is er nog iets wat je echt wil hebben, wacht dan niet te lang!

Kijk voor de geweldige Weekly Deals hier.

Hoi allemaal,

Zijn jullie klaar voor de Sint? Wij hebben net nog even de laatste kado's besteld (hopen dat ze op tijd binnen zijn ;)) Onze dochter is ook nog van het weekend jarig, dus dubbel feest en dubbel kado's! Maar dat mag de pret niet drukken.

Vandaag laat ik jullie 2 kaarten zien, gemaakt met 3 stempelsets, de achtergrond stempel: World Map, de set Amazing Birthday en de set Bravo!
De achtergrond stempel is ontzettend gedetailleerd en geeft een leuk effect op de kaarten.
Ik heb eerst een stuk Very Vanilla met inktpads beinkt, dus gewoon stempelen met de hele inktpad. In dit geval Pear Pizzazz (groen) en Soft Sky (blauw). Zo krijg je een achtergrondkleur die niet helemaal egaal is.

De basiskaart van de blauwe kaart is Very Vanilla met daarop een laag cardstock in Soft Sky. Daarop dus de achtergrond stempel. De randen heb ik wat gescheurd met de Stampin' Distress Tool. Ik heb een tag gemaakt met de TagTopperPunch van Very Vanilla cardstock, gestempeld in Soft Sky. Als extra accent heb ik het woord Amazing nogmaals gestempeld met zwart op Soft Sky. Een mooi lint eromheen als afwerking.
De basiskaart van de groene kaart is Basic Black met daarop een laag cardstock in Very Vanilla. En daarop de achtergrond stempel. Ik heb de tekst gestempeld met zwarte inkt op Very Vanilla cardstock.  Een lint met een strikje maakt de kaart af.


Ik wens jullie een hele fijne Sinterklaas en tot snel!

Groetjes Ingrid

Benodigdheden:

Built for Free Using: My Stampin Blog

Reacties

 1. Leuke kaartjes Ingrid! De world map staat nog steeds op mijn lijstje :D. Ik heb My Stampin Blog meegenomen, dat is echt SU-per handig!!
  Ik wens jullie ook een gezellige pakjesavond en natuurlijk alvast een fijne verjaardag voor Eva!

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Priskilla, Ja die World Map, als sinds ik begonnen ben met SU staat de achtergrondstempel van de vlinder op mijn lijstje, en steeds weer bestel ik toch anderen...Deze vond ik ook echt erg leuk. En ja, My Stampin Blog, wat een uitvinding!

   Groetjes en voor jullie ook een hele fijne pakjesavond!

   Verwijderen

Een reactie posten