Kaarten voor het "Goede Doel"

Hoi allemaal,

Als eerste wel even leuk om te vertellen dat ik sinds afgelopen week ook zelf een "team" heb. Drie dames hebben zich ingeschreven om in ieder geval gebruik te maken van de mooie startersaanbieding, maar wie weet hoe ver ze doorgaan?!? Ik vind het in ieder geval erg leuk en ben stiekem ook wel een beetje trots dat het gelukt is! Mocht je ook interesse hebben, lees dan hier meer erover en neem contact met me op! Nu nog even denken over een naam ;)

Vandaag 4 kaarten die ik heb gemaakt om te gaan verkopen voor het goede doel. Er zullen er zeker nog meer volgen. De kaarten (inclusief envelop) kosten € 2,00, waarvan €0,50 naar het goede doel zal gaan. De kaarten hebben te maken met het doel waar het geld naartoe gaat. De eerste 2 kaarten zijn voor "Stichting Opkikker" en de andere twee voor "Pink Ribbon" .

De eerste 2 kaarten doen ook meteen mee met de nieuwe Challenge van Team Utopia: Gebruikt wit en 1 kleur (in mijn geval Wild Wasabi).

De kikkerstempel komt uit een retired set "Spring Sampler", I love it! Het groene achtergrond papier komt uit het background designer series paperstack. De gestanste tekst is uit de "Hello You Thinlits".
Zie hieronder welke materialen gebruikt zijn uit de huidige catalogi:
Built for Free Using: My Stampin Blog

De kaarten voor Pink Ribbon, zijn natuurlijk roze en hebben een "hope" bedeltje eraan hangen.
Bij de eerste kaart heb ik het "Stacked with Love" papier gebruikt, 48 velletjes voor € 8,50! Ideaal voor op kaarten. Verder is de roze kleur Strawberry Slush, deze heb ik ook gebruikt op het label. Het hartje heeft een extra laagje gekregen met een Itty Bitty Accents Epoxy Sticker.De tweede kaart heeft als dessinpapier het "All Abloom" paperstack. Ook een blokje met kleine velletjes papier. De grote bloem is met de Blossom Punch gemaakt en de kleine bloem met de Pansy Punch. Een knoopje uit de Brights serie en de kaart was af.Materialen:
Built for Free Using: My Stampin Blog

Fijn weekend nog, hopen op mooi weer, dan kunnen we lekker even gaan wandelen ;)

Groetjes Ingrid

Reacties

  1. Wat een opkikker je kaartjes :) Laat het nu ook nog St. Patrick Day zijn...toepasselijker kan haast niet. Leuk dat je mee doet aan de Utopia Challenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je mee doet met de Utopia challenge. Leuke kaartjes hoor.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten