Hoi allemaal,

Besteldatum: 28 april (bestelling doorgeven voor 27 april!)
Wat een hectiek afgelopen dinsdag. De retired lijsten kwamen uit, wat gaat er veel verdwijnen uit de huidige catalogus. Maar uit ervaring heb ik geleerd dat er ook heel veel moois voor in de plaats gaat komen. Ik dacht - na├»ef als ik ben-  ik bestel wel even in mijn pauze (30 min.). Haha, nou volgend jaar neem ik wel een dagje vrij.  Uiteindelijk is het me gelukt om rond 20.00uur een bestelling te plaatsen. De meeste dingen waren toen gelukkig nog op voorraad, het is natuurlijk nooit fijn om mensen teleur te stellen.

Ik bewaar voor nu mijn budget voor de nieuwe catalogus, over een week of 2 mogen wij al wat gaan bestellen uit de nieuwe catalogus...Spannend!

Weekly deals van deze week:En dan nu eindelijk weer eens een kaartje van mij, de komende tijd gaan jullie wat meer van mij horen, zeker weten ;)

Ik heb al een hele tijd een set markers en ik gebruik ze af en toe, maar ik had zin om eens lekker te kleuren.
Dus een pakte een flinke stempel uit de set "Amazing Birthday" en ging aan de slag met een aantal kleuren uit de Subtles collectie.

Op de basiskaart gebruikte ik de "starsmask" en met Marina mist sponge daubers heb ik de sterrenachtergrond gemaakt. Het woord "amazing" heb ik nogmaals gestempeld en verhoogd opgeplakt voor wat extra dimensie.

Toevallig plaatste Stampin' Up! van de week een filmpje met deze kleurtechniek, wil je het ook eens proberen? Kijk dan hier:Hopelijk hebben jullie weer wat inspiratie opgedaan!

Groetjes Ingrid

Reacties

  1. Hey , wat een mooi kaartje en tof dat je dit filmpje deelde. Ik heb ze net aangeschaft ....
    Liefs ☆ Sarah ☆

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten