Een vlinder voor een verjaardag #GDP028

Hoi allemaal,

Vandaag een kaart die ik heb gemaakt voor mijn schoonmoeder. Zij is vandaag jarig en krijgt dus een kaart met de prachtige uitgestanste vlinder erop. Voor het eerst doe ik mee met de challengeblog: Global Design Project, deze keer #GDP028 - Case the designer.
Voor de uitleg, klik even op de link.
Ik heb ervoor gekozen om de lay-out te case-en en gebruik te maken van lint (maar wel op een aangepaste manier).Ik heb als basis de In Color Blackberry Bliss gebruikt, met daarop een dessin uit de Going Places Paper Stack, daarop een laagje Sahara Sand Cardstock en een Very Vanilla Butterflies Thinlits Vlinder.
Het kanten lint wat ik aan allebei de kanten naast de vlinder heb geplakt, is het prachtige Sahara Sand Lace Trim.

Hopelijk is mijn schoonmoeder er blij mee ;)

Mocht je iets willen bestellen van de gebruikte producten (of iets anders leuks natuurlijk), laat het me dan weten! Ik bestel aanstaande maandag (28 maart) voor de allerlaatste keer tijdens de Sale-a-Bration. Wil je nog die ene leuke set gratis kiezen? Of het dessinpapier, wacht dan niet te lang en geef je bestelling uiterlijk zondagavond door!

Creatieve groetjes,
Ingrid

Reacties

 1. Thanks for playing along with this week’s CASE the Designer Challenge at Global Design Project. Wonderful card.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuk kaartje weer, wat kan je veel met die vlinder

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is gaaf hè! Binnenkort geef ik een workshop met verschillende vlindersets...deze stans gaan we ook zeker gebruiken!

   Verwijderen
 3. Beautiful card! I love this neutrals palette. Thank you so much for playing along with this week's CASE the Designer Challenge at the Global Design Project - I'm glad you did.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten