Baby Bear

**Eerstvolgende besteldatum: 13 februari** (voor overige data, kijk hier!)


Hoi allemaal,


Soms heb je van die kaarten die je écht niet wilt maken. Die eigenlijk te moeilijk zijn, maar toch komen ze voorbij. Deze keer een kaart voor mijn nicht. Haar zoontje overleed vorige week, hij heeft maar anderhalf jaar mogen worden...Wat een verdrietige dagen...
Maar toch wilde ik een speciale kaart voor ze maken. Het werd deze:


Ik stempelde de "Baby Bear" in Crumb Cake en Early Espresso inkt. Deze beer is echt ontzettend gedetailleerd en lijkt wel echt. Je stempelt de beer in 3 keer om de verschillende kleuren te krijgen. Als je op de link klikt van Baby Bear hierboven, dan zie je de losse stempels die deze beer uiteindelijk vormen.

Ik gaf hem vleugels van Vellum, deze komen uit de "Bold Butterfly Framelits Dies". De achtergrond is gemaakt van Whisper White Cardstock en de "Lucky Stars Textured Impressions Embossing Folder".

De tekst komt uit één van de Nederlandse sets: "Recht uit het hart". Een hele mooie set, met teksten voor alle gelegenheden, zelfs als je gewoon niet weet wat je zou kunnen zeggen...
De Ovale vormen komen uit de "Layering Ovals Framelits Dies". Ik heb de tekst gestempeld en daarna uitgestanst op Whisper White, en als achtergrond een geschulpte ovaal.
Het oranje sterretje komt uit de "Brights Enamel Shapes", voor toch een klein beetje kleur, want daar hield hij van!

Creatieve groetjes,
Ingrid

Reacties

  1. oh, wat akelig..... dan is zo'n speciaal kaartje goed om te maken en te sturen. Sterkte

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten