Frozen snowflake voor een meisje van 4

Eerstvolgende besteldatum: 18 december (bestelling doorgeven voor 12.00 uur op 18 december)

Hoi allemaal,

Vandaag deel ik met jullie de kaart die maakte voor onze dochter Eva, zij is vandaag 4 jaar geworden en zoals jullie kunnen zien, helemaal fan van "Frozen". 


Ik maakte een Fancy Fold kaart, deze keer de "Tri-Shutter card". Hij ziet er erg ingewikkeld uit, maar is uiteindelijk erg makkelijk te maken. Je kan er één uit een A4 vel maken. En opgevouwen, past hij gewoon in een normale envelop.
Als basis heb ik de kleur "Pool Party" gebruikt en daarop allemaal Whisper White Cardstock. Bestempeld met Pool Party en Zilver (geen SU) inkt.
De sneeuwsterren komen uit de set: Colorful Seasons. De tekst komt uit de stempelset: De Mooiste Momenten.


 Op de voorkant van de kaart heb ik een Foil Snowflake (zilver) gecombineerd met de drie sneeuwsterren uit de stansenset van Seasonal Layers Thinlits Dies. Je kan deze samen met de stempelset in een bundel aanschaffen met 10% korting. Dat is mooi meegenomen toch? Misschien kan je jezelf een set als kerstcadeau geven :).
In het midden moest natuurlijk een glitter 4 komen, dus uit het Dazzling Diamonds Glimmer Paper een 4 gestanst met de Large Numbers Framelits Dies .


Om de kaart helemaal af te maken, plakte ik wat Rhinestone jewels en gekleurde parels (gekleurd met de Pool Party Stampin' Blends).

Wij vieren vandaag een klein feestje, en zaterdag een wat groter feestje!
Tot de volgende creatie.

Groetjes Ingrid

Reacties

Een reactie posten