**Swaps OnStage 2018!**

Hoi allemaal,

Vandaag mag ik me een hele dag (ja echt, ik stond vanmorgen om 6.30 uur naast mijn bed), onderdompelen in de wereld van Stampin' Up! 
Als één van ruim 200 demonstratrices ben ik van de partij op OnStage 2018 in Utrecht.

We maken als een soort van traditie voor elkaar "swaps". Dat zijn eigenlijk ruilcadeautjes. Ik heb er deze keer 50 gemaakt en kom dus vanavond - als het goed is - met 50 andere/ nieuwe ideeën thuis.

Ik kijk er alweer een hele tijd naar uit, want maar twee keer per jaar wordt er zo'n evenement georganiseerd, en het is elke keer weer een feestje! Wij zien vandaag, misschien wel op het moment dat je dit leest, de nieuwe jaarcatalogus. Spannend welke sets gaan blijven en welke sets er na mei niet meer te krijgen zijn...
Ik mag jullie helaas nog helemaal niets vertellen daarover maar zodra het wel mag, horen jullie zeker van mij!

Nou, dan mijn swaps:
Ik maakte mijn doosje met pepermuntjes in 5 verschillende kleuren. 

Ik volgde instructies van deze video (zij gebruikt een punchboard van een andere fabrikant, maar onderaan mijn bericht vind je de link naar de Stampin' Up! versie :):
Binnenkort een nieuw blog met de swaps die ik gekregen heb. Voor nu nog een fijn weekend met veel CreativiTIJD! Ik vind het altijd erg leuk om reacties te lezen en te beantwoorden ;)

Groetjes Ingrid

Ps. Over CreativiTIJD gesproken, ik maakte een aantal leuke pakketjes CreativiTIJD, kijk maar eens hier!

De gebruikte materialen voor de swaps vind je hieronder:

Reacties

Een reactie posten