**Bloghop Team Utopia - Spring/summer catalogue**

**Eerstvolgende besteldatum: 3 januari**
Hoi allemaal,
Oeps, mijn blog is een beetje (heel erg) in de vergetelheid geraakt. Druk met Facebook, workshops en bestellingen en het "leven".
Maar goed, vandaag ben ik er weer en wil jullie graag inspireren samen met een boel andere demonstratrices. We laten jullie voorbeelden zien met de sets uit de nieuwe voorjaarscatalogus.
Je kan alle blogs bekijken, door op de knop "volgende" te klikken. Je gaat dan automatisch naar het volgende blog.
Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat, over wat je van mijn creaties vindt...

Ik heb gewerkt met de set: "Two by Two". Een hele leuke 'ark van Noach'. Super leuk voor een geboorte of verjaardagsfeestje. Zelfs is deze set geschikt voor adoptie bijvoorbeeld. Ik heb een Nederlandse tekst gebruikt uit de nieuwe set: "Voorjaarswensen".  Gave Nederlandse teksten staan in deze set.
De kaart:
De afbeelding is ingekleurd met de "Stampin' Blends". De basiskaart is Bermuda Bay, met een glimmer zwarte laag en dan de laag met de afbeelding. De tekst "Celebrate" komt uit de stansenset: "Celebrate You". 
De kaars:
Ik stempelde de afbeelding op tissuepapier en kleurde hem in met de "Stampin' Write Markers". Daarna knipte ik hem zo klein mogelijk uit (net als de tekst en wolkjes). Met bakpapier en de "heattool" heb ik de afbeelding op de kaars gesmolten.
Het doosje:
Het doosje is een "Gable Box" van Stampin' Up!. Ik heb de afbeelding gestempeld op "Shimmery White" papier en ingekleurd met de "Stampin' Write Markers". Daarna netjes uitgeknipt en op het doosje geplakt. De tekst komt uit de nieuwe set: "Voorjaarswensen". Deze heb ik met de "1 3/4 Cirkelpons" uitgeponsd en met een "Dimensional" op het doosje geplakt.
Het zakje:
Hierop heb ik alleen de stempelafdruk gezet met "Memento" inkt. een klein clipje (retired) erop en klaar.
Een leuk cadeautje voor een kraambezoek toch?!
Wil je me blijven volgen? Like dan mijn Facebookpagina of abonneer je op mijn nieuwsbrief.

Creatieve groetjes,
Ingrid Heijnen


Klik hier om naar het volgende blog te gaan:
 Mariska Sakko

Of terug naar de vorige:
 Marlous Theunissen

Hieronder zie je een lijst met alle deelnemers, mocht je ergens vastlopen, kan je hieronder op één van de volgende links klikken!

Reacties

 1. Wauw, super gaaf. Nu wil ik die stempelset ook hebben. Oeps

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie serie!
  Ik ben eigenlijk best een oelewapper zie ik als ik jouw blog bekijk. Heb ik de vriendin van mijn vader een kaars versierd met een set uit de SAB en voorjaarscatalogus cadeau gedaan en heb ik daar geen foto van gemaakt, laat staan op mijn blog gezet... :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke serie heb je gemaakt Ingrid, je laat zien hoe veelzijdig de set is, mooie uitwerking van alles. Fijne jaarwisseling groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat een prachtige serie heb je gemaakt. Succes met de hop en ik ik hop nog even verder

  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk gedaan Ingrid!! Zeker om te zien wat je er allemaal mee kunt.. En leuk weer een berichtje op je blog te lezen!! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super leuke dingen gemaakt, dit is echt een mooie set

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie dingen heb je gemaakt en gekleurd. Die stempel is echt tof.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten