**Bloghop: Snel en Simpel - Nederlandse demonstratrices**

**Eerstvolgende besteldatum: 1 december**

Hoi allemaal,

Welkom bij: Koru CreativiTIJD! 
Sinds lange tijd ben ik weer eens op mijn blog te vinden, op de één of andere manier lukt het me niet goed om bij te blijven ;).

Maar goed, ik ben er weer en doe deze keer mee met de bloghop voor Nederlandse Demonstratrices. We hebben als thema: "Snel en Simpel". Dus een gemakkelijke (kerst)kaart, een klein cadeautje etc. 
Je kan van blog naar blog hoppen en zo alle gemaakte projecten bewonderen. Onderaan mijn bericht vind je de link waar je naar de volgende kan hoppen.

Ik maakte voor deze hop (en meteen als bedankje voor de deelnemers aan mijn kerstkaarten-workshop) onderstaand bedankje.  
Een label met een leuk kaarsje erop (Leve Sostrene Grene), de kleuren van de kaarsjes zijn Pretty Peacock en Mint Marcaron... 

Tsja, heb jij dat ook wel eens dat je door de stad loopt en van alles ziet in Stampin' Up! kleuren?! Nou, ik wel ;).
Omdat de kaarsjes al deze mooie kleuren hadden, heb ik de gebruikte kleuren daar natuurlijk op aangepast. Dit was echt een super, simpel en snel cadeautje. 

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren en dat een cadeautje niet altijd moeilijk hoeft te zijn, zo kan het ook! Heel veel creativiTIJD gewenst!

Met creatieve groet,
Ingrid Heijnen

Ps. Alle gebruikte materialen vind je onderaan mijn blog en zijn allemaal te bestellen via: korucreativitijd@gmail.com

Gebruikte materialen:
Hop naar de volgende:

Anette Elias

Reacties

  1. Ik zie n de winkel ook regelmatig Stampin' Up!-kleuren ;-). Wat een geinige kaarsjes! Leuk hoe je ze verwerkt hebt op het label.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten