You can create it! #1 - Stacked with love

Hoi allemaal,

De weekly deals van deze week, je kunt je bestelling doorgeven tot vanavond 20.00uur!Mijn post van vandaag staat helemaal in het teken van You can create it! Een leuke uitdaging die een aantal collega demo's (Inge en Caroline) bedacht hebben.
Het blog van Inge vind je hier. Je ziet daarop alle creaties die deze keer gemaakt zijn met het envelopje met benodigdheden. 
In dit geval zat het volgende erin:
1/2 Vel Whisper White cardstock
1/4 Vel Real Red cardstock
1 Vel Stacked With Love DSP Pack
25 cm Real Red Ribbon
1 Tea Lace Paper Doily
3 Silver Mini Brads

Je mag hiermee alles maken wat je wil, je moet zoveel mogelijk spullen uit de kit gebruiken, maar je mag natuurlijk aanvullen met je eigen materialen.

Ik heb er de volgende kaart mee gemaakt:


Ik heb maar een aantal kleine dingen extra toegevoegd en dat zijn de jewels, de witte streepjes met de chalkmarker, de Boho Blossom Punch (bloemen) en de stempelafdrukken (zilver) natuurlijk, verder heb ik alleen gebruikt wat er in het envelopje zat.
Leuk om zo mee te doen met een uitdaging! Ik doe in ieder geval 6 maanden mee, dus elke maand zien jullie een leuke kaart, doosje of andere creatie voorbij komen. Kom je nog eens langs?

Creatieve groetjes,

Ingrid

Reacties

 1. Het is een mooi lief kaartje geworden. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart heb je ermee gemaakt! Ik doe ook zes maanden mee, dus ook van mij zal je iedere maand een creatie voorbij zien komen! Super leuk om bij iedereen de verschillende kaarten te zien!

  Groetjes Suus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart! De doily heb je ook mooi verwerkt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een mooi rustig kaartje geworden!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten