**Magical Day**

Eerstvolgende besteldatum: 15 januari

Hoi allemaal,

Hopelijk hebben jullie allemaal een mooi begin van het nieuwe jaar gehad (en nog een heel mooi jaar voor jullie ;)). Ik heb in ieder geval gisteren mijn verjaardag gevierd en ben goed verwend. Als cadeau van mijn man, mag ik in april lekker weer naar OnStage (een grote bijeenkomst van Stampin' Up!).


Vandaag deel ik met jullie een magische kaart. Ik heb hem gemaakt met de super gave set Magical Day. Deze set is te koop als bundel met 10% korting!


Ik ben begonnen met een achtergrond op Watercolor paper, met de inkt van Night of Navy en Pacific Point. Door het papier flink nat te maken en met de aquapainter de inkt zo puur mogelijk erop te druppelen krijg je (na drogen) dit effect.


De tovenaar kleurde ik met de Night of Navy en Ivory (huidskleur) Stampin' Blends. De framelits maakten het makkelijk om de tovenaar netjes uit te snijden.
Nog wat zilver washitape en Pacific Point papier onder de cirkel. De donkere spetters zijn gemaakt met een marker en als je op de detail foto kijkt, zie je ook nog wat zilveren spetters van de Wink of Stella.

De blauwe Glitter Enamel Dots, lijken net een toverspreuk. Ik vind hem wel gaaf geworden, wat denk jij?

Gebruikte materialen:
Creatieve groetjes,
Ingrid

Reacties