Cadeau en kaart voor mijn moeder!

Vandaag een blogbericht met weer wat knutsels erin, reclame maken blijft natuurlijk belangrijk, maar voorbeelden zien is nog veel belangrijker!

Dus nu een kaart die ik maakte voor de verjaardag van mijn moeder, vol bloemen en lekker roze! Ik maakte ook een cadeauverpakking voor een stempelset (Betsy's blossoms) die ik voor haar bij Stampin' Up! had gekocht.
Het is een vierkante witte basiskaart geworden, met daarop de kleuren, "Pink Pirouette", "Calypso Coral", "Blushing Bride".
Ik heb als eerste de achtergrond gestempeld met één van mijn favoriete stempels en één van de redenen dat ik met Stampin' Up! begonnen ben: de Hardwood Stamp.

Daarmee maak je in één stempelbeweging een prachtige achtergrond! Verder stempelde ik Petite Petals op wit cardstock in deze kleuren. Ik heb alle bloemen die ik gestempeld had, uitgeponsd met de Petite Petals pons, ook een aantal uit gekleurd cardstock. Zoals jullie zien heb ik ook een héél klein bloemetje gebruikt uit de Itty Bitty Shapes Punch Pack en de grote bloem is de Pansy Punch.De tekst komt uit de set: "Bring on the cake". 
Het leuke lint boven en onderop de kaart is het Blushing Bride Grosgrain Stitched Ribbon (ook per meter bij mij te koop!) en als laatste heb ik wat bling aangebracht met de kleine jewels en grote parels.
Ik vind het resultaat wel leuk geworden, wel lekker roze, maar daar houdt "ons mam" wel van!Dan nu de cadeauverpakking! Ik heb deze gemaakt met de Envelope punchboard. Super apparaat! Wat kan je daar veel mee maken. Ik heb een leuke site gevonden waar mooie ideeën opstaan, waaronder deze voor een DVD doosje dus. (link) En dit is mijn uitwerking geworden, heel anders!


Ik heb het Sweet sorbet paper gebruikt uit de Sale a bration, helaas nu niet meer te krijgen, maar mocht je interesse hebben, ik heb nog wat liggen!
Ik maakte de verpakking volgens de aanwijzingen en met het lint (Wild Wasabi) heb ik het geheel dichtgeknoopt.
Het grote label heb ik gemaakt met de bekende Scalloped tagtopper Punch. Ook daar staan vele ideeën voor op het grote net. Ik maakte een label uit wit cardstock van 5x10cm. (5cm breed past precies in de pons!). Ik heb Wild Wasabi papier gebruikt voor het strookje en de kleine bloemetjes (Itty Bitty Shapes), de randen van de labels zijn geinkt met Wild Wasabi. Het kleine label is gemaakt met de Artisan Label pons uit wit cardstock. De tekst komt weer uit de "Petite Pairs" en als laatste natuurlijk wat bling met de jewels.

Hopelijk hebben jullie weer wat ideetjes voor jezelf opgedaan!?!

Groetjes Ingrid

PS. Wat vinden jullie van mijn nieuwe watermerk op de foto's? Cool hè?!?

Gebruikte materialen:


Reacties

Een reactie posten