Kraamcadeau's

Hoi allemaal,

Omdat mijn blog niet voor niets: cardsandmore heet, nu eens iets anders dan een kaart!
Ik had al een hele tijd één van deze kraamcadeaus (de krans) klaarliggen om mee te nemen op kraamvisite. Vandaag zijn we eindelijk geweest en hebben we de prachtige meid van vrienden van ons mogen bewonderen!
Gisteren heb ik het huisje nog afgemaakt. Ik heb deze keer niet alleen Stampin' Up! spullen gebruikt, maar ook ander papier, stempels en embellishments uit mijn eigen voorraad.

Het huisje was oorspronkelijk gewoon houtkleur, ik heb het donkergrijs geverfd, zodat het que kleur mooi bij het geboortekaartje paste. Ik heb van Stampin' Up! de Bannerpunch (vlaggetjes), de Petite petal punch, Pansy punch, Itty bitty shapes punch pack en de Essential wooden elements (hartje en vaantje onderaan) gebruikt. Het fel roze papier van de bloem en bovenste vak in het huisje is de kleur: Strawberry slush, zo ook de inkt op de vlaggetjes. De hele kleine bloemetjes en het onderste randje bij de uil is de kleur: Smoky slate.







Daarnaast had ik dus nog een krans gemaakt.


Hier heb ik ook de bannerpunch en bannerblast stempelset gebruikt, en ook de Petite petals punch en de Pansy punch. Verder heel veel roze lintjes uit eigen voorraad en het uiltje heb ik zoveel mogelijk aangepast op het geboortekaartje (zie hieronder!). Al met al een creatief cadeau, wat ze volgens mij wel kunnen waarderen...
















Voor degenen die dit lezen en Facebook hebben, je kan meedoen aan mijn actie! Bij 100 likes ga ik een cadeaubon weggeven t.w.v. € 15,00 te besteden bij ingridcardsandmore aan Stampin' Up! Goodies!!!
Like! (klik!)

Fijn weekend nog!

Groetjes Ingrid

Ps. Als je nog interesse hebt in een workshop met het envelope punchboard, kijk dan even op dit blog onder het tabblad workshops!



Reacties

  1. Leuk die krans! En ook dat huisje, superleuk gemaakt. Dat schattige bloemetje bovenin maakt het helemaal af! groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Joyce,
      Bedankt! Ik vond zelf ook vooral het huisje erg leuk, ook leuk om cadeau te geven, het is toch iets heel persoonlijks zo.

      Groetjes Ingrid

      Verwijderen
  2. Hoi Ingrid,
    Ziet er professioneel uit allemaal!
    Het huisje is ook leuk geworden.
    Groetjes mama.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten