Workshop This and That

Hoi allemaal,

Vandaag een lang bericht, maar als je het hele bericht tot het einde leest, heb ik een speciale actie voor je!
Gisterenavond heb ik een erg gezellige workshop gedaan bij Joyce. De dames waren soms zo geconcentreerd aan het werk dat er lange stiltes vielen. Maar de productie mag er dan ook wel wezen! Wat een creatieve mensen bij elkaar! Zelfs degenen die zeiden niet creatief te zijn, maakten geweldige kaarten.
Ik had zelf een aantal voorbeelden gemaakt, waarvan er één werd nagemaakt, de rest was eigen inbreng van de deelneemsters! Erg leuk om te zien dat iedereen zijn eigen stijl en ideeën wist te combineren met de spullen van Stampin' Up!
Iedereen had een zelfde pakket voor zich liggen met daarin enveloppen, basiskaarten in verschillende kleuren, This and That dessinpapier, lint, embellishments etc. Daar konden ze mee aan de slag. Ik had al mijn spullen van Stampin' Up! wel meegenomen omdat ik wilde laten zien wat er allemaal mogelijk was, naast het pakket wat ze kregen bij de workshop.
Ik had voor iedereen een klein bedankje gemaakt en voor de gastvrouw een groter bedankje, met daarin Merci en een kortingsbon op een bestelling of workshop! Nu even afwachten of er ook een bestelling geplaatst kan worden, hopelijk kan Joyce dan een mooi gratis cadeau uitkiezen!
Dit waren de bedankjes voor de deelneemster, ik wist alle voorletters dus heb ze een beetje persoonlijker gemaakt. Naar het voorbeeld van Pootles.

Bedankje voor Joyce, het idee wederom van Pootles:

Hieronder zie je mijn gemaakte voorbeelden.


Dan een impressie van de hard werkende dames. Deze foto's zijn wat van mindere kwaliteit, ze zijn met mijn telefoon gemaakt. Helaas was ik mijn camera vergeten...En het resultaat!

Ik vond het zeker een geslaagde avond en ik hoop nog veel vaker zo aan de slag te kunnen. Wil je ook eens een workshop volgen? Kijk onder het tabblad: "workshops" hier op mijn blog.
Wil je ook zo'n gezellige avond bij je thuis organiseren, neem contact met me op en we plannen een datum!

Eventueel is het ook mogelijk om een pakketje te bestellen, ik heb verschillende stijlen papier waaruit je kan kiezen. Een pakket kost € 8,50, je kan er minimaal 3 kaarten mee maken en houdt dan nog voldoende over voor je eigen voorraad :)
Wat zit er in een pakket: 3 basiskaarten, 1 label, 3 enveloppen, dessinpapier naar keuze, lint/twine en embellishments (jewels, pearls, knopen, clips, dit kan per pakket verschillen). Je kan het zelf aanvullen met een leuke stempelset of inkt. Heb je hier vragen over dan neem gerust contact met me op!
Kijk eens bij het tabblad: per stuk/per meter te koop, daarin zie je welk dessinpapier ik nu op voorraad heb en waarmee ik een pakketje voor je kan maken!
Dit is een foto van de pakketjes waar ze gisteren mee hebben gewerkt.Nou, dit was mijn hele verhaal! Bedankt voor het lezen!
Enne, die actie dan? Oh ja! Iedereen die zich vóór 29 mei (dat is volgende week!!) inschrijft voor de nieuwe catalogus, betaalt maar € 5,00 (incl. eventuele verzendkosten!), dat is bijna voor niets! Dus sla je slag en stuur me een mail als je de catalogus wilt ontvangen!

Groetjes Ingrid

Reacties

 1. Ziet er heel gezellig uit, de dames hebben prachtige creaties gemaakt!

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was heel gezellig, ingrid. En wat waren we productief! Groetjes joyce

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt dat ik zo deze workshop bij jou thuis mocht geven! Ik vond het erg leuk!
   Groetjes Ingrid

   Verwijderen
 3. Het was erg leuk om te doen, het was lang geleden dat ik zo geknutseld had. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Wilma,
   Ik vond het ook erg leuk! Super om te zien dat jullie zo creatief waren!!

   Groetjes Ingrid

   Verwijderen

Een reactie posten