** Oud meets Nieuw - Enjoy Watermelon Wonder **

Eerstvolgende verzamelbestelling: 15 mei, bestelling doorgeven 14 mei vóór 20.00 uur

Wil je mijn nieuwsbrief Ingridcards & News voortaan in je inbox ontvangen? 
Klik dan hier om je aan te melden.

Hoi allemaal,

Vandaag een kaartje met een "oude" kleur en een nieuwe stempelset. Die oude kleur, dan heb ik het over Watermelon Wonder, één van de in colors die plaats maken voor de 5 nieuwe kleuren inkt.


De basiskaart maakte ik van Crumb Cake Cardstock, ik heb er een stuk dessinpapier op geplakt. Een stukje Watermelon Wonder Cardstock waarop ik zelf een achtergrond heb gemaakt, tone on tone met Watermelon Wonder inkt. Ik stempelde met de nieuwe set: Oh So Eclectic, een set met onder andere mooie Klaprozen erin.


Het stukje Whisper White wat erboven op kwam, heb ik ook bestempeld met de set en zelfde kleur inkt. De tekst komt uit: Layering Love, gestempeld in Memento Tuxedo Black. En mag ook nog een jaartje blijven! Het is een tekst die zo ontzettend bij mij past: Genieten van de kleine dingen in het leven, dat doe ik graag ;)

Creatieve groetjes,
Ingrid

Reacties

  1. Leuke mix Ingrid! Die set is ook al zo leuk.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg mooi kaartje! En tja...hoewel ik de nieuwe kleuren inkt erg mooi vind, vind ik het toch ook wel heel jammer dat Watermelon Wonder eruit gaat. Dat is echt zo'n mooie kleur. Mar dat vond ik van Tip Top Taupe en Mint Macaron trouwens ook, hihi. Cucumber Crush en Delightful Dijon kan ik wel missen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtig kaartje Ingrid! Het zijn idd prachtige kleuren, wat mij betreft mag Watermelon Wonder idd ook wel blijven. Gr Linda

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten